top of page

Ken Walters Group

Public·173 members
Anatoly Seleznev
Anatoly Seleznev

BEST Turski IminjaSlavni glumac provodi vrijeme s obitelji, lijepom suprugom Bergüzar Korel i sinom Alijem, a nedavno su dobili i drugog sina Hana. Podsjećamo, supružnici su srca domaće publike osvojili serijom '1001 noć', u kojoj su utjelovili uloge Šeherezade i Onura, a poslije toga smo imali priliku gledati i u 'Ranjenoj ljubavi'. Godinama gostuje na tribinama koje promiču zdrav način života i organsku hranu, a pomaže i turskim azilima za napuštene životinje. Svaki mjesec im donira novac, posjećuje ih i pomaže u udomljavanju. Slavu koristi samo ako, izjavio je, može pomoći drugima.
BEST Turski Iminja'Više volim provoditi mirnu večer kod kuće uz prijatelje ili dragu osobu. U stvarnosti sam drugačiji od Ibrahim-paše. Vrlo sam povučen, pa i stidljiv', izjavio je Okan, koji je za ulogu u 'Sulejmanu' dobio nagradu za najboljega glumca u Turskoj u 2011. godini. Pojavio se u više od dvadeset filmova od 2001. godine. Više godina poslije prestanka snimanja serije turski mediji su pisali kako se okušao u poduzetničkim vodama. Navodno je postao vlasnik male tvornice za proizvodnju mliječnih proizvoda, a u skoroj budućnosti namjerava razvijati svoje poslovanje.


Danas 41-godišnja glumica odijeva se u second hand buticima i voli nositi vintage odjeću, rado slika, jaše, svira violinu, igra tenis, a tečno znanje engleskog, njemačkog, francuskog i talijanskog jezika priskrbilo joj je laskavu titulu najveće poliglotkinje u turskim glumačkim vodama. Godine 2015. udala se za Cana Oza, vlasnika i direktora jedne od najvećih turskih izdavačkih kuća.


Prije dvije godine u turskim medijima objavljeno je da ima Alzheimerovu bolest, no njezini fanovi ne vjeruju da je bolesna jer se čini dobro, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje i fotografije prema kojima se ne može naslutiti da je u lošem stanju. 75-godišnjakinji su često davali komplimente da izgleda puno mlađe i vitko, a ona je izjavljivala da uopće ne vježba. Otkrila je kako ima snažnu samokontrolu i dva, tri dana može obilno jesti, a potom potpuno izgubi apetit.


Glumac i nekadašnji model u braku je s glumicom Fahriye Evcen, s kojom ima sina Karana. Nakon 'Sulejmana' nastavio je s uspješnom karijerom te se pojavio u mnogim televizijskim serijama. Trenutno igra u povijesnoj drami 'Osnivač Osman', u kojoj ima glavnu ulogu. I dalje je ostao vjeran brkovima, po kojima je postao prepoznatljiv kada je igrao Bali-bega. Nedavno se pisalo kako je omiljeni turski zavodnik u velikom strahu jer su mu pripadnici kriminalnog miljea zaprijetili da će mu oteti desetomjesečnog sinčića Karana.


Opadanjem moći Osmanlijskog carstva nakon 1700. godine, započelo je oživljavanje bugarskog plemstva ostavljajući egalitarne seljake sa malom rastućom urbanom srednjom. klasom. Do 19. stoljeća, Bugarski narodni preporod je postao ključni element borbe za nezavisnost koja će kulminirati neuspješnim ustankom u aprilu 1876. godine, što je izazvalo Rusko-turski rat (1877. - 1878.) i kasnije oslobođenje Bugarske. Prvobitni sporazum u San Stefanu je odbijen od strane zapadnih velikih sila, a slijedeći Berlinski sporazum je ograničio teritoriju Bugarske na Meziju i region Sofiju. Ovaj sporazum je ostavio mnoge bugare van granica nove države, koja je definisala militaristički pristup regionalnim pitanjima i svoju odanost Njemačkoj u oba svjetska rata.


Ali 21. juna 1934. u turskoj državi odobren je "Zakon o prezimenima", nakon čega je svaki stanovnik dobio svoje ime i prezime. Još jedna novina usvojena je 26. novembra iste godine: donesen je zakon "O ukidanju prefiksa za imena u obliku nadimaka i titule". Od tada nije bilo promjena u pogledu turskih imena i prezimena.


Većina turskih prezimena potiče od imena. A imena su, kako se može zaključiti iz prethodno navedenih, imena biljaka, životinja, nebeskih tijela, raznolikosti karaktera itd. Osim toga, u Turskoj je uobičajeno imenovati novorođenčad u čast preminulih predaka ili poznatih osoba u zemlji.


Tan - zalazak sunca Tanguel - ruža zalaska sunca Taneli - vjetar na zalasku sunca Tanildiz - zvijezda zalaska sunca Tezai - brzi mjesec Turkay - turski mjesec Tulay - novi mjesec


Postoji mnogo turskih imena. Ovakva situacija je zbog činjenice da se cijela masa arapskih imena, kao i mnoga perzijska i druga uobičajena među muslimanskim narodima, dodaju primordijalnim turskim zajedničkim imenicama. Štoviše, mnogi od njih se kombiniraju na različite načine, tvoreći bezbroj varijanti složenih imena koja se sastoje od nekoliko korijena.


Ova se odnosi na ženske likove iz turskih serija koji su bili najviše pretraživani na društvenim mrežama u toku 2020. godine. Dakle, ne na imena glumica već na ženske likove koje one tumače u serijama. Za listu je zadužena Somera koja dugi niz godina prati stanje na društvenim mrežama. Kao i sve do sada, rang lista je nastala na osnovu rezultata sa tri najveće društvene mreže, Facebooka, Instagrama i Twittera. Lista možda pomalo i iznenađuje. Međutim, treba imati u vidu da su pojedine glumice sa ove liste znatno popularnije od koleginica, pa zbog toga se češće pretražuju imenom i prezimenom.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Ken Walters
 • Hermiane Cielle
  Hermiane Cielle
 • Lilly Milani
  Lilly Milani
 • Green Roberts
  Green Roberts
 • Lewis Wood
  Lewis Wood
bottom of page